lördag 21 juli 2018

Vilken supervecka det blev!


Förra veckan blev riktigt bra där två av mina surdegar sköt upp som en raket i slutet av veckan. Det började med att i Torsdags kom Betsson med en fin rapport där det verkar som att det börjar vända för bolaget och vi blev belönade med en uppgång i raketfart. Kursen låg på strax över 60 i onsdags och slutade på 77,5 kr igår. Detta innebär att jag återigen ligger på plus i Betsson och detsamma gäller för sonen som hade en ganska stor andel av sitt portfölj värde i just Betsson. Alltid roligt när surdegarna tar fart uppåt igen.

Under fredagen kom även en halvårsrapport från Scandic Hotels och även här visade det sig att bolagets resultatutveckling har börjat vända uppåt igen. Börsen belönade hotellbolaget med en explosionsartad uppgång och både sonen och jag vände från att ha legat minus till att idag ligga en bit in på plus.

 

Idag fick jag även de glada nyheterna att Global Gaming 555 har fått en licens för Ninja Casino i Estland vilket jag tycker är riktigt positiva nyheter då det visar att bolaget kan få licenser i reglerade marknader, något som Sverige kommer att bli snart. Jag misstänker att kursen borde vända uppåt för bolaget på måndag men man vet ju aldrig hur marknaden reagerar så vi får vänta och se.

Hoppas ni alla hade en bra vecka!

Friskrivning: Mina inlägg ska aldrig ses som rekommendationer och jag skriver endast det som jag tänker på och mina privata aktieaffärer. Väljer du att följa mina exempel gör du detta helt på din egen risk vilket kan medföra att du kan förlora delar eller hela din investering. Jag äger aktier i de bolag som är upplagda här.

Bild från Pixabay.


2 kommentarer:

  1. Hej Miljon mål!
    Scandic var en trevlig överraskning.
    Mvh Pappa Betalar?

    SvaraRadera
  2. Jo Scandic var riktigt trevligt och kursen har fortsatt att hålla sig på den högre nivån. Jag tror dock att potentialen är ännu större på ännu längre sikt.

    SvaraRadera