Om mig

Detta är min personliga blogg/dagbok om mina ekonomiska projekt och mina investeringar på börsen.

När detta skrivs är jag en 38 år gammal man som är i mitten av mitt arbetsliv. Större delen av mitt liv har jag jobbat som egenföretagare och som mest haft 2 hemelektronik butiker i min ägo men hårdare priskonkurrens gjorde att vi blev tvungna att lägga ner butikerna. Vi lyckades lägga ner dem i ordnade former. Ni kanske kommer ihåg konkurserna av onoff och expert och jag är glad att vi slapp konkurs.

Idag är jag en glad familjeman med två barn och en fantastisk fru. Jobbar idag som butikschef för en butik i Stockholm men trivs inte särskilt bra med det utan vill återigen bli egen företagare och speciellt hitta en verksamhet som jag kan bedriva hemifrån. Nu när jag har en familj kan jag såklart inte ta samma stora risker som jag tog tidigare i livet så nu gäller det att testa mig fram till vad som kan fungera och förhoppningsvis kunna leva på det i framtiden.

Du kommer alltså att få följa mig i min resa med att hitta en verksamhet som verkligen fungerar och som framför allt kan ge semi passiva intäkter (intäkter som inte kräver så mycket jobb förutom i början samt uppdateringar därefter). Jag har redan hållit på några år med många upp och nedgångar. Men man får självklart inte ge upp hoppet.

Jag kommer även att skriva ganska mycket om mina investeringar på börsen och andra finansiella investeringar. Jag kommer att lägga upp mål samt redovisa hur det har gått varje månad samt när jag gör någon investering och en förklaring till varför.

6 kommentarer:

 1. Hej Miljon som mål, jag har lagt till din blogg på www.moneycowboy.net, vore förstås glad om du ville göra ett länkbyte. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Money Cowboy!
   Roligt att du hittade hit. Jag har nu lagt upp dig i min blogglista. :)

   Radera
  2. Intressant blogg, definitivt något att följa framöver. Sitter också med 2 barn och har precis dragit igång sparandet.
   Lägger till dig i blogglistan.
   Mvh

   Radera
  3. Roligt att höra och välkommen att följa bloggen.

   Radera
  4. Och där hamnade din blogg även på http://www.kanjagblirik.se, länka gärna tillbaka. God Jul

   Radera
  5. Ursäkta dröjsmålet Kanjagblirik, Tack för länkningen och jag har nu lagt upp dig i min blogglista.

   Radera