lördag 7 oktober 2017

Ingen tilldelning i Fram Skandinavien AB

Då jag inte fått något mail från Mangold måste jag tyvärr konstatera att jag inte fick någon tilldelning i Fram Skandinavien AB. Riktigt tråkigt då jag tror att företaget på långsikt kan bli en riktigt bra investering.

Nyemissionen blev extremt lyckosam och övertecknades hela 748% av erbjudandet. Kursen lär gå upp när aktien noteras på Nasdaq Fist North den 12:e Oktober men skulle den hålla sig i närheten av teckningskursen på 20 kr så kan jag tänka mig att köpa en post aktier. Tanken är att investera i företaget långsiktigt så jag kan lika gärna invänta en dipp innan jag gör en investering.

Hur gick det för dig? Fick du någon tilldelning?

Friskrivning: Mina inlägg ska aldrig ses som rekommendationer och jag skriver endast det som jag tänker på och mina privata aktieaffärer. Väljer du att följa mina exempel gör du detta helt på din egen risk vilket kan medföra att du kan förlora delar eller hela din investering. När detta skrivs har äger jag inga aktier i Fram Skandinavien AB.

Bild från Pixabay.

2 kommentarer:

 1. Trist!

  Även jag är intresserad av aktien långsiktigt, jag kör på investmentbolag med utdelning.

  Och denna är nog värd att ha en mindre post i om aktien inte rusar när den noteras.

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren!
  Jag börjar också gå över till att investera i investmentbolag med utdelning. Bäst tycker jag om bolag som ibland delar ut aktier i sina innehav som ex. Creades och Öresund.

  SvaraRadera