tisdag 6 juni 2017

Veckorapport V. 22

Mina trades under vecka 22 gick ganska bra där två lite längre swingtrades nådde sina mål samt att jag tog hem en vinst i Catena media för att istället lägga pengarna i långa minifutures för samma bolag. Jag har ännu inte köpt minin utan tänker vänta till att kursen går ner en aning mer närmare 100 kr innan jag slår till. Tanken här är att då företaget ändå inte delar ut några pengar kan jag lika bra äga via minifutures och därmed få en mycket större hävstång när aktien går upp. Självklart innebär detta att jag även tar en mycket större risk då volaliteten blir klart mycket högre än att äga aktien direkt.

Trades

Creades köpt 22/5 och Sålt 29/5 Förlust -154 kr
Bull Pandora Köpt 29/5 Sålt 30/5 Vinst 204 kr
Kitron Köpt 20/4 Sålt 31/5 Vinst 456 kr (inkl. utdelning)
HM köpt 24/4 Sålt 1/6 Förlust -145 kr (inkl. utdelning)
Catena Media köpt 17/5 Sålt 2/6 Vinst 249 kr
Hemfosa köpt 9/5 Sålt 2/6 Vinst 930 kr
Totalt 1540 kr

Som jag tidigare skrev i månadsrapporten ligger ett antal trades på plus så jag hoppas på att göra några bra avslut under vecka 23 men man ska såklart inte ta något förgivet då aktier kan röra sig åt båda hållen utan någon större förvarning.

Hur gick er vecka?


Friskrivning: Mina inlägg ska aldrig ses som rekommendationer och jag skriver endast det som jag tänker på och mina privata aktieaffärer. Väljer du att följa mina exempel gör du detta helt på din egen risk vilket kan medföra att du kan förlora delar eller hela din investering. När detta skrivs äger jag äger aktier i Creades, HM, Catena Media minifutures.


Bild från Pixabay.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Alltid kul att läsa om dina placeringar.Väntar på veckobrevet
  Lånsiktigrik rik på sharewill

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jesper!
   Ursäkta dröjsmålet. Jag blev riktigt förskyld i början på veckan och inlägget blev aldrig riktigt klart. Nu har jag dock slutfört rapporten för vecka 23 och jag hoppas på att jag ska kunna skriva vecka 24 snabbare.
   Roligt att du läser bloggen och fortsätta gärna skriva kommentarer.
   Ha en trevlig helg!

   Radera