tisdag 22 januari 2019

Creades investerar i Airmee


Investmentbolaget Creades förtsätter sin satsning på noterade innehav och har köpt in sig i budfirman Airmee. Informationen fick jag via en retweet från DI av Creades själva på Twitter men jag kan konstigt nog inte hitta någon pressrelease för affären.

Kanske dyker releasen upp snart för just nu har vi ingen mer information om storleken på affären. Jag tycker att Creades onoterade investeringar är riktigt intressanta och kanske kan det ge en fin avkastning med tiden. Ett problem är dock att det blir väldigt svårt att ge ett substansvärde då värderingen beror mer på vad Creades anser värdet är än vad aktiekursen skulle ha stått på om bolaget var börsnoterat.

Jag fortsätter att lita på att Hagströmer och hans gäng hittar bra investeringar som kommer att ge oss aktieägare en fin avkastning över tiden.

 MiljonMåls spartips hittar du här.

Nedanstående är en annons:
Casha in bonusar
Genom att klicka på mina värvningslänkar nedan så får du bonusar som gör att du raskt kan öka på din återbäringssumma från Cashbacksidorna.
Refunder - Du får 50kr när du köper för mer än 100kr genom Refunder.
Bonusway - ger dig 100:- i bonus när du har gjort dina första köp.
Cashbackshopping - Får både du och jag 25kr i bonus.
Mybonus - Du 50kr i bonus när du blir medlem och gör dina första köp.

Friskrivning: Mina inlägg ska aldrig ses som rekommendationer och jag skriver endast det som jag tänker på och mina privata aktieaffärer. Väljer du att följa mina exempel gör du detta helt på din egen risk vilket kan medföra att du kan förlora delar eller hela din investering. Jag äger aktier i de bolag som är upplagda här.

Bild från www.creades.se.2 kommentarer:

 1. Tack för infon om Creades, ett av mina äldre innehav. Du får gärna lägga till min blogg i din lista förresten, gör detsamma och lägger till din nu :)

  https://10arsplanen.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Du är nu upplagd på min lista också.

   Radera