torsdag 10 januari 2019

Öresund köper i Leo Vegas


Öresund är investmentbolaget som är lite mer aktiva med sina köp och försäljningar. Idag kom nyheten att de har köpt 2,1 miljoner aktier i spelföretaget Leo Vegas och därmed blivit en av bolagets större ägare. Med denna affär äger Öresund just nu 2,1% av Leo Vegas och är den nionde största ägaren.

Frågan är om detta är en början till fler köp och en större position eller bara en mindre kortsiktig affär? För mig gör detsamma, jag låter experterna Qviberg & co göra analysen, köp och sälj åt mig och sköter dem sig som förr bör jag få en riktigt bra avkastning på min investering.

Öresund har tidigare investerat en större slant i Catena så det ser ut som att de vill utöka sina innehav i spelbranschen.

MiljonMåls spartips hittar du här.

Nedanstående är en annons:
Casha in bonusar
Genom att klicka på mina värvningslänkar nedan så får du bonusar som gör att du raskt kan öka på din återbäringssumma från Cashbacksidorna.
Refunder - Du får 50kr när du köper för mer än 100kr genom Refunder.
Bonusway - ger dig 100:- i bonus när du har gjort dina första köp.
Cashbackshopping - Får både du och jag 25kr i bonus.
Mybonus - Du 50kr i bonus när du blir medlem och gör dina första köp.

Friskrivning: Mina inlägg ska aldrig ses som rekommendationer och jag skriver endast det som jag tänker på och mina privata aktieaffärer. Väljer du att följa mina exempel gör du detta helt på din egen risk vilket kan medföra att du kan förlora delar eller hela din investering. Jag äger aktier i de bolag som är upplagda här.

Bild från Öresund.se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar